Γλώσσα:
Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

Κλείσιμο
  • Μενού

Υπηρεσίες και Επισκευές

yphresies

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες - υποστήριξη που προσφέρει το EUROTRENO περά από την διάθεση των προϊόντων που θα βρείτε άμεσα στο χώρο μας η στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  1. Πλήρες service – επισκευή – αναβάθμιση (μετατροπές από αναλογικά σε ψηφιακά και ηχητικά τοποθέτηση φωτισμού σε βαγόνια κ.α.) μοντέλων όλων των τύπων οποιασδήποτε κλίμακας και εταιρείας εντός η έκτος εγγύησης στο πλήρες εργαστήριο μας η με αποστολή απευθείας στο εργοστάσιο κατασκευής. Όλα αυτά σε λογικές τιμές και με πλήρη κάλυψη αυθεντικών ανταλλακτικών είτε άλλων εταιρειών που τηρούν τις προδιαγραφές.
  2. Καθοδήγηση, σχεδιασμός (με pc software και 3d απεικόνιση) και κατασκευή ανάλογα με τον χώρο που είναι διαθέσιμος για την μακέτα σας σε όλα τα συστήματα λειτουργίας (DCC MARKLIN MOTOROLA ANALOG SYSTEM) – κλίμακες και σε όλα τα σταδία (από τα σχεδία μέχρι και την πλήρη λειτουργία της).
  3. Συνεχή επικοινωνία για επίλυση οποιασδήποτε απορίας σας με επίσκεψη στο κατάστημα μας η με δική μας επίσκεψη στο χώρο σας. Ακόμα με αποστολή e-mail, τηλεφωνικά η και με live chat από την ιστοσελίδα μας.
  4. Υπηρεσία ανεύρεσης συλλεκτικών μοντέλων και σπανίων κωδικών οποιασδήποτε εταιρείας και έτους από το τεράστιο δίκτυο συνεργασίας που διατηρούμε με καταστήματα από όλη την Ευρώπη.
  5. Αναλαμβάνουμε την πώληση της συλλογής σας με μοντέλα οποιασδήποτε κατάστασης είτε με απευθείας αγορά από εμάς είτε με διάθεση στο κατάστημα μας.