Γλώσσα:
Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

Κλείσιμο
  • Μενού

EUROTRENO

eurotreno-1

Η εταιρεία EUROTRENO ιδρύθηκε από τον Ευστάθιο Τριανταφυλλίδη το έτος 2002 μετά από την 15 έτη ενασχόληση του με τον μοντελισμό τρένων και ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην αγορά. Η έδρα βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 170 σε ένα κατάστημα 70τμ με πρόσθετους βοηθητικούς χώρους 150τμ (εργαστήριο κατασκευής διοραμάτων – εργαστήριο επισκευής μοντέλων – χώρος παρουσιασης, επιδειξης – χώρος σεμιναρίων και αποθήκη).

Όλα τα προϊόντα είναι δικής μας απευθείας εισαγωγής και οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε περισσότερες από 40 γνώστες στο χώρο του τρενομοντελισμου για την άριστη ποιότητα κατασκευής. Το στοκ που διατηρεί το κατάστημα είναι μεγάλο και ανανεώνεται πολύ συχνά.

Η πολιτική της εταιρείας είναι να κρατήσει τις τιμές όσο πιο χαμηλά γίνεται (στα πλαίσια των ευρωπαϊκών αγορών και καμία φόρα χαμηλότερα) και να υποστηρίξει τους πελάτες μετά από την πώληση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εξέλιξη του είδους είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια και εμείς την ακολουθούμε πιστά έτσι ώστε να προσφέρουμε σε εσάς ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά.

Ιωάννης Τριανταφυλλίδης
Ο Ιδιοκτήτης