Στο πλαίσιο προώθησης του μοντελισμού και διάδοσης του τρενομοντελισμού σας καλούμε στο διαδραστικό εργαστήριο Modelorama στα Σπάτα Αττικής, Μπασιακου 1 την Κυριακή 31.07.2022 από τις 10:00π.μ. έως τις 18:00μ.μ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης θα διοργανωθεί παζάρι πωλήσεων και ανταλλαγών μεταχειρισμένων μοντέλων αλλά και ειδικές προσφορές σε καινούρια (για την συμμετοχή στις πωλήσεις/ανταλλαγές θα υπάρξει χρέωση 15.00€ ανά πωλητή).

Στον χώρο θα δείτε έτοιμες μακέτες όπως και άλλες που είναι σε διάφορα στάδια κατασκευής και θα έχετε την ευχέρεια να συνομιλήσετε με τεχνικούς του εργαστηρίου και να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία για την κατασκευή της μακέτας σας ακόμα και να ζητήσετε προσφορά για οποιαδήποτε εργασία.

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να δείτε την διαδικασία εκτύπωσης μοντέλου με τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση με δώρο 2 ελληνικά μοντέλα που θα ανακοινωθούν το πρωί της ίδιας ημέρας!

Η συνάντηση αυτή αφορά οποιονδήποτε έχει σχέση με τον μοντελισμό η θέλει να μπει στο μαγικό αυτό χόμπι και θα είναι η πρώτη από μία σειρά συναντήσεων που θα ακολουθήσει και κρύβει πολλές εκπλήξεις!

 

Με εκτίμηση,

Τριανταφυλλίδης Ιωάννης

Κριαράς Δημήτριος